Nieuwsbrief september 2018

'Wat weet u over NTTA en de Nederlandse Scheepvaart?'. Meer over teambuilding, IMO Security Trainingen, (SA, DSD, SSO) leest u in de NTTA nieuwsbrief van September 2018!


Teambuilding activiteiten bij NTTA

Op maandag 3 september hebben onze instructeurs Mick en Emile een teambuilding activiteit georganiseerd voor trainees van de Gasunie. Het was een geslaagde middag, diverse scenario's zijn geoefend en er werd gekeken hoe de deelnemers omgingen met handelen onder druk, tijdsnood en onbekende situaties. Houdt onze Facebook pagina en LinkedIn pagina in de gaten voor meer beeldmateriaal van deze middag. 

Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u terecht op de website via: https://www.ntta.nl/458/teambuilding-saai-niet-bij-ntta.htm


IMO Security Training For All Seafarers: 13-14 september!
Het aantal aanvallen op schepen in regio’s als Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse wateren stijgt en gaan steeds vaker hand in hand met geweld. Daarom is het erg belangrijk dat er getraind wordt om deze gevaren te herkennen en gepast te handelen als er zo’n situatie voordoet. In zulke omstandigheden is professionalisme van groot belang. Tijdens de IMO Security Trainingen van NTTA komen onder andere onderwerpen als de Maritime Security policy, Ship security assessment- en actions en het opstellen van een Ship Security Plan aan bod. Tevens worden er real-life scenario’s geoefend om bemanning zo bewust mogelijk te maken van situaties als piraterij, terrorisme en smokkelarij.

De cursus Ship Security Officer, SSO, bij NTTA bestaat uit meerdere delen (waaronder Security Awareness en Designated Security Duties) die ook afzonderlijk getraind kunnen worden. 
Op 13 en 14 september 2018 staan er weer Security Trainingen gepland! Inschrijven kan HIER.


Wat weet jij van NTTA en de Nederlandse Scheepvaart? - Klik HIER of op de afbeeldingen, maak de Quiz en kom er achter! 

U kunt ook de QR-code scannen! 


Wij selecteren onze lezersdoelgroep zorgvuldig. Wilt u geen e-mails meer ontvangen van Nautical Technical Training Academy, klik dan op de knop 'afmelden' onderaan de pagina. Mocht deze mail onverhoopt in uw mailbox beland zijn, neemt u alstublieft contact op met: info@ntta.nl

NTTA
Atoomweg 2-H
9743 AK Groningen
Telefoon 050 311 73 85
info@ntta.nl

NTTA © 2017. Alle rechten voorbehouden.